2018 m. sausio 20 d. 14.00 val. kviečiame į seminarą - savo patirtimi ir įžvalgomis dalinsis choro Bel Canto prezidentas Audrius Valatkevičius.

Į seminarą registruotis galite paspaudę šią nuorodą: https://goo.gl/forms/JGxO4N1hq3PBHH3O2

Kaip Bel Canto tapo vienu ryškiausių chorų Lietuvoje? Kokie svarbiausi Bel Canto vadybos principai? Ar sunku buvo į Lietuvą pasikviesti Ericą Whitacre? Kas sugalvoja idėjas koncertų plakatams? Kodėl choras nutarė vieną iš savo fotosesijų daryti lėktuvų angare? Kaip atsirenka dainininkus? Kas gali siūlyti kūrinius naujoms programoms? - galėsite užduoti visus šiuos ir kitus, Jums patiems rūpimus, klausimus. O Audrius pasidalins ir atsakymais, ir specialiai seminaro dalyviams parengta medžiaga apie choro vadybos ypatumus ir Bel Canto užkulisius.

Seminaro kaina - 5 Eur. Seminaras vyks Vilniaus mokytojų namuose (Vilniaus g. 39), 215 auditorijoje. Susimokėti galėsite atvykę, jei pageidausite, išrašysime sąskaitą-faktūrą. Seminaro dalyviams Lietuvos nacionalinis kultūros centras išduos pažymėjimus.

Jei turite klausimų, kreipkitės į Jungtinio Lietuvos vaikų choro vadybininkę Ievą: choras.ugnele@gmail.com arba +370 629 68060.